Vliegenramen

Vliegenramen

KAPA vliegenramen -

Ontdek de KAPA vliegenramen, de ideale oplossing om uw woning te ventileren en ongewenste insecten buiten te houden. Met onze vliegenramen, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, geniet u van een duurzame en stijlvolle oplossing. De aluminium profielen van de KAPA vliegenramen kunnen zowel met kunststofhoeken als in verstek worden bevestigd, waardoor ze perfect passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Ervaar frisse lucht en een insectenvrije omgeving met onze hoogwaardige vliegenramen.

Ons vliegengaas van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd uit glasvezel, wordt stevig bevestigd op onze aluminium kaders. Het gaas is stootvast, roestvrij en afkomstig uit België. Naast ons standaard vliegengaas, dat gemaakt is van pvc en glasvezel, bieden we een breed scala aan andere opties aan, zoals Bellavista gaas (zwart gaas), Petscreen, screendoek in de kleuren grijs, beige en zwart, en zelfs vliegengaas van roestvrij staal (inox). Kies het gaas dat perfect aansluit bij uw behoeften en geniet van een insectenvrije omgeving.

Daarnaast zijn onze vliegenramen eenvoudig te installeren en te verwijderen dankzij de handige kliksystemen. In ons assortiment bieden we 3 verschillende soorten vliegenramen aan:

  1. Vliegenramen met 15 mm profielen die gemakkelijk op je ramen kunnen worden vastgeklikt.

  2. Vliegenramen met 11 mm profielen, speciaal ontworpen voor situaties waarbij er al een rolluik of screen voor je ramen is geplaatst en er beperkte ruimte beschikbaar is.

  3. Blokvliegenramen, verkrijgbaar in zowel 20 mm als 30 mm diepte, zijn ideaal wanneer er sierlijsten op het raamkozijn zijn bevestigd. Deze worden eenvoudig aan de bovenzijde van het raamkozijn geklemd.

Met onze gebruiksvriendelijke kliksystemen en diverse vliegenraamopties zorgen we voor een moeiteloze installatie en een perfecte pasvorm.

Vliegenramen, ook wel horren genoemd, zijn een essentieel onderdeel van een comfortabel en gezond huis. Bij KAPA Windows bieden we een breed scala aan vliegenramen die ervoor zorgen dat u kunt genieten van frisse lucht en tegelijkertijd vervelende insecten buiten de deur houdt.

Onze vliegenramen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een schuifhordeur, een inzethor of een plisséhordeur, wij hebben het allemaal.

Een ander voordeel van onze vliegenramen is dat ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn. Onze vliegenramen zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor u ze jarenlang kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan.

Bovendien zijn onze vliegenramen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kunt u een vliegenraam kiezen dat perfect past bij het interieur en exterieur van uw woning.

Kortom, vliegenramen zijn een belangrijk onderdeel van een gezond en comfortabel huis. Bij KAPA Windows bieden we hoogwaardige vliegenramen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning zijn. Of u nu op zoek bent naar een schuifhordeur, een inzethor of een plisséhordeur, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen vliegenramen in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.