Aluminium ramen en deuren

Voordelen van
Alumium ramen en deuren

Slankere uitstraling

Aluminium ramen en deuren hebben een slanker profiel dan PVC ramen en deuren . Dit betekent dat ze minder opvallen en een meer gestroomlijnde uitstraling hebben, vooral in moderne gebouwen waarbij strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp belangrijk zijn.

Duurzaam

Aluminium ramen en deuren zijn van nature sterker en duurzamer dan PVC ramen en deuren. Ze zijn beter bestand tegen weersinvloeden en corrosie en hebben daardoor een langere levensduur. Dit betekent dat aluminium ramen en deuren minder snel vervangen hoeven te worden dan PVC ramen en deuren, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Kleuropties

Aluminium ramen en deuren kunnen worden geproduceerd in verschillende kleuren en afwerkingen. Dit maakt het mogelijk om de ramen perfect af te stemmen op de stijl van uw pand en uw persoonlijke smaak. PVC ramen en deuren hebben doorgaans een beperktere keuze aan kleuren en afwerkingen.

Aliplast Star 75

Aliplast Star 75 biedt hoogwaardige aluminium ramen en deuren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit geavanceerde profielsysteem combineert esthetiek met functionaliteit, dankzij uitstekende thermische isolatie en veelzijdig design. Met Aliplast Star 75 geniet u van energie-efficiëntie en besparingen op uw energiekosten, terwijl u geniet van een comfortabel en rustig binnenklimaat. Het systeem is uitgerust met betrouwbare veiligheidskenmerken voor gemoedsrust. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit met Aliplast Star 75.

Aliplast Max Light

Ontdek Aliplast Max Light, de perfecte keuze voor lichte en moderne aluminium ramen en deuren! Met het Max Light profielsysteem geniet u van slanke profielen met maximale glasoppervlakte, waardoor uw ruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht. Dit geavanceerde systeem biedt uitstekende thermische isolatie, waardoor u energie bespaart en uw wooncomfort verhoogt. Met Aliplast Max Light kunt u genieten van een minimalistisch en eigentijds design, dat perfect past bij moderne architectuur. Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met Aliplast Max Light.

Aliplast VG500

Op zoek naar hoogwaardige en betrouwbare kunststof raamprofielen? Ontdek de voordelen van Aliplast VG500! Dit geavanceerde profielsysteem biedt uitstekende isolatie, duurzaamheid en een esthetisch aantrekkelijk design. Met Aliplast VG500 geniet u van een optimaal binnenklimaat, energiebesparing en geluidsdemping. De profielen zijn onderhoudsarm en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Of u nu op zoek bent naar ramen en/of deuren voor nieuwbouw of renovatie, Aliplast VG500 is de perfecte keuze. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met Aliplast VG500.

Aliplast UltraGlide

Maak kennis met Aliplast UltraGlide, de ultieme keuze voor soepele en stijlvolle schuifsystemen! Met het UltraGlide profielsysteem geniet u van moeiteloos glijdende schuiframen en -deuren, waardoor u eenvoudig kunt genieten van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Dit geavanceerde systeem biedt uitstekende isolatie, waardoor u energie bespaart en uw wooncomfort verhoogt. Met Aliplast UltraGlide creëert u een moderne en elegante uitstraling, perfect voor hedendaagse architectuur. Kies voor gebruiksgemak, duurzaamheid en esthetiek met Aliplast UltraGlide.

Als u op zoek bent naar ramen en deuren die moderniteit en stijl combineren met duurzaamheid en onderhoudsgemak, overweeg dan aluminium ramen en deuren van KAPA Windows. In vergelijking met PVC ramen en deuren bieden aluminium ramen en deuren een aantal unieke voordelen.

Een belangrijk verschil is dat aluminium ramen en deuren bijzonder slank en licht van gewicht zijn. Dit betekent dat ze een slankere en meer gestroomlijnde uitstraling hebben dan PVC ramen en deuren , wat vooral belangrijk is als u een modern pand heeft met strakke lijnen. Bovendien is aluminium een duurzamer materiaal dan PVC, omdat het beter bestand is tegen weersinvloeden en minder snel zal vervagen of verslijten.

Een ander voordeel van aluminium ramen en deuren is dat ze in verschillende kleuren en afwerkingen kunnen worden geproduceerd, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op de stijl van uw pand. Dit maakt aluminium ramen en deuren een populaire keuze voor moderne gebouwen, waarbij het uiterlijk net zo belangrijk is als de prestaties.

Ondanks hun slanke en lichte constructie bieden aluminium ramen en deuren uitstekende isolatie-eigenschappen, die vergelijkbaar zijn met die van PVC ramen en deuren . Dit betekent dat u kunt genieten van een betere warmte- en geluidsisolatie, waardoor uw energierekening lager kan uitvallen en uw wooncomfort hoger wordt.

Bij KAPA Windows zijn we gespecialiseerd in het produceren en installeren van hoogwaardige aluminium ramen van de hoogste kwaliteit. Onze ramen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zorgen voor een perfecte installatie van uw ramen, zodat u kunt genieten van jarenlang comfort en stijl.

Premies

Voor de vervanging van ramen en deuren zijn er verschillende premies. In uw woning kan veel warmte verloren gaan via ramen en deuren met enkel of gewoon dubbel glas. Met betere beglazing (hoogrendementsglas) bespaart u energie én voldoet u aan de normen en verplichtingen. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen aluminium ramen en deuren in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.