Plissé vouwhordeuren

Plissé vouwhordeuren

KAPA plissé vouwhordeuren -

Er is een alternatief beschikbaar voor de traditionele schuifvliegendeur, namelijk de plissé vouwhordeur. Met een dubbele plissé vouwhordeur komen de linker- en rechterzijde naar elkaar toe en sluiten ze in het midden dankzij borstels of magneetstrips.

De maximale hoogte en breedte van onze plissé vouwhordeuren bedragen 2900 mm. Om het zwarte geplisseerde gaas extra stevigheid te geven, zijn er horizontale spandraden aangebracht. Dit gaas is tevens uv-bestendig, waardoor het een aanzienlijk langere levensduur heeft dan gemiddeld.

Bovendien bieden we onze plissé vouwhordeuren aan in een breed scala aan RAL-kleuren, waaronder matte RAL-kleuren en structuurlakken.

Als je op zoek bent naar een elegante en praktische manier om frisse lucht binnen te laten in je woning, dan zijn plissé vouwhordeuren van KAPA Windows wellicht de ideale oplossing voor jou. Deze vouwhordeuren zijn ontworpen om insecten buiten te houden, terwijl je nog steeds kunt genieten van een briesje en natuurlijk licht in huis.

De plissé vouwhordeuren van KAPA Windows zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Het gaas is vervaardigd van sterk en flexibel polyester, dat bestand is tegen scheuren en rafelen. De vouwpanelen zijn voorzien van een uniek systeem van magneten, waardoor de deur gemakkelijk open en dicht gaat en niet klappert bij winderig weer.

Het installeren van deze vouwhordeuren is een fluitje van een cent en kan snel en zonder enige moeite worden gedaan. De deur wordt geleverd met een montagekit, waarmee je de deur eenvoudig kunt bevestigen in de opening van jouw keuze. Het ontwerp is ook geschikt voor verschillende openingen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de afmetingen van jouw raam of deur.

Wat betreft design, hebben de plissé vouwhordeuren van KAPA Windows een stijlvol en modern uiterlijk. Het gaas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. De vouwpanelen zijn verkrijgbaar in wit of zwart aluminium, waardoor ze een elegante uitstraling hebben.

Maar niet alleen het uiterlijk van de vouwhordeuren is belangrijk, ook het gemak in het dagelijks gebruik. De plissé vouwhordeuren van KAPA Windows zijn ontworpen met het oog op gemak. Het vouwsysteem maakt het mogelijk om de deur gemakkelijk en snel te openen en sluiten. En dankzij het magnetische systeem blijft de deur stevig op zijn plek zitten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze losraakt.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame en elegante manier om frisse lucht binnen te laten in je woning, dan zijn de plissé vouwhordeuren van KAPA Windows de ideale oplossing. Met hun hoogwaardige materialen, stijlvol design en gemakkelijk te gebruiken systeem, bieden deze vouwhordeuren een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen plissé vouwhordeuren in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.