Inbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren van KAPA zijn veiligermooiervoordeliger

Geef inbrekers geen kans! Inbraakwerende deuren schrikken inbrekers snel af. Deze onopvallende en subtiele deuren zijn een een verrassing voor alle dieven. Ook al lijken ze op een gewone deur, ze zijn niet open te krijgen, zelfs niet met brut geweld. Maar ook al ogen ze even ‘slank’ als een reguliere deur, de sterke stalen constructie maakt ze zo goed als onmogelijk om te forceren. In appartementsgebouwen zijn inbraakwerende deuren een absolute must. De centrale ingang is meestal de meest kwetsbare punt voor inbrekers en dieven. Zonder een KAPA veiligheidsdeur krijgen de inbrekers vrij spel in het hele gebouw.

Alle kleuren van de regenboog
Onze inbraakwerende deuren zijn beschikbaar in alle kleuren. Zo kunt u zelf bepalen welke deur past bij de uitstraling van jouw gevel.

Extra beveiliging
Inbraakwerende deuren geven jou een gerust gevoel. Ze beschermen ieder appartement tegen alle ongewenste bezoekers. Deze deuren worden handmatig en getest en gekeurd zodat ze voldoen aan de strenge Europese en Belgische normen op vlak van veiligheid en inbraakresistentie. De inbraakwerende deuren bestaan uit een combinatie van een stevige metalen deuromlijsting en een gepantserd houten deurblad. Dit deurblad is voorzien van veiligheidsbeslag en een meerpuntsluiting.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be