Schuifvliegendeuren

Schuifvliegendeuren

KAPA schuifvliegendeuren -

Onze aluminium schuifvliegendeuren zijn perfect geschikt voor elke deurpartij, waardoor ze niet alleen handig zijn tegen insecten, maar ook subtiel en ruimtebesparend. Het grijze gaas is vervaardigd van pvc en glasvezel, maar we bieden ook zwart en onzichtbaar Bellavista gaas, screendoek, Petscreen en vliegengaas van roestvrij staal (inox) aan, afhankelijk van jouw voorkeur.

Standaard worden onze schuifvliegdeuren versterkt met een horizontale geïntegreerde S-handgreep, maar als je een meer onopvallende afwerking wenst, is een verticale S-greep ook mogelijk.

Bij KAPA bieden we een breed scala aan schuifvliegendeuren in alle RAL-kleuren:

  • Voor situaties waarin er een verluchtingsrooster of ander obstakel aanwezig is bij het raam, maken we gebruik van een schuifvliegendeur op kader. Als er onvoldoende ruimte is tussen het raam en het rolluik van je schuifraam, monteren we een kader aan de buitenkant. Om volledige afsluiting te garanderen, kunnen extra borstels worden toegevoegd.

  • Een schuifvliegendeur in en op kader is ontworpen voor een drieslagraam of om een pergola/afdak af te sluiten.

  • In situaties waarin er minstens 22 mm vrije ruimte is tussen het raam en het rolluik, plaatsen we een dunne schuifvliegendeur tussen het raam en het rolluik.

Als je op zoek bent naar een praktische manier om frisse lucht binnen te laten in je woning, terwijl je tegelijkertijd insecten en andere ongewenste beestjes buiten houdt, dan zijn schuifvliegendeuren van KAPA Windows wellicht de ideale oplossing voor jou. Deze deuren zijn ontworpen om gemakkelijk te openen en te sluiten en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

De schuifvliegendeuren van KAPA Windows zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Het gaas is vervaardigd van sterk en flexibel polyester, dat bestand is tegen scheuren en rafelen. Het frame is gemaakt van stevig aluminium, dat licht van gewicht is en gemakkelijk te onderhouden.

Het installeren van deze schuifvliegendeuren is eenvoudig en kan snel worden gedaan. De deur wordt geleverd met een montagekit, waarmee je de deur gemakkelijk kunt bevestigen in de opening van jouw keuze. Het ontwerp is ook geschikt voor verschillende openingen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de afmetingen van jouw raam of deur.

Wat betreft design, hebben de schuifvliegendeuren van KAPA Windows een stijlvol en modern uiterlijk. Het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Het gaas is bijna onzichtbaar, waardoor je vrij kunt genieten van het uitzicht terwijl de deur gesloten is.

Maar niet alleen het uiterlijk van de schuifvliegendeuren is belangrijk, ook het gemak in het dagelijks gebruik. De schuifvliegendeuren van KAPA Windows zijn ontworpen met het oog op gemak. De deur schuift gemakkelijk open en dicht en kan op verschillende standen worden vastgezet, zodat je de gewenste hoeveelheid luchtstroom kunt regelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame en elegante manier om frisse lucht binnen te laten in je woning, dan zijn de schuifvliegendeuren van KAPA Windows de ideale oplossing. Met hun hoogwaardige materialen, stijlvol design en gemakkelijk te gebruiken systeem, bieden deze deuren een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen schuifvliegendeuren in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.