Rolhorren

Rolhorren

KAPA rolhorren -

Het installeren van een aluminium rolhor is eenvoudig, of het nu in of op je Gyproc-afwerking bij dakramen is, of op raamkozijnen. Bij HR Vliegenramen worden onze rolhorren op maat gemaakt, waardoor ze verkrijgbaar zijn in alle denkbare RAL-kleuren. Op deze manier kun je ze moeiteloos aanpassen aan elke woning.

Met een elegant ontwerp en gebruiksgemak zijn onze rolhorren zowel binnen als buiten te plaatsen. Dankzij de volledig gesloten cassette hebben regen en vuil geen enkele kans om in het systeem door te dringen. Dit maakt onze rolhorren een duurzame investering die lang meegaat.

Als de zomer aanbreekt, is er niets beter dan genieten van de frisse lucht die door je huis stroomt. Maar het laatste wat je wilt, is dat er vervelende insecten binnenkomen. Gelukkig bieden rolhorren van KAPA Windows een ideale oplossing om de insecten buiten te houden terwijl je toch kunt genieten van de bries.

De rolhorren van KAPA Windows zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Het gaas is vervaardigd van stevig en flexibel polyester dat bestand is tegen scheuren en rafelen. Het frame is gemaakt van duurzaam aluminium dat licht van gewicht is en gemakkelijk te onderhouden.

De rolhorren zijn ontworpen om gemakkelijk te openen en te sluiten en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het installeren van de rolhorren is eenvoudig en kan snel worden gedaan. De hor wordt geleverd met een montagekit, waarmee je de hor gemakkelijk kunt bevestigen in de opening van jouw keuze. Het ontwerp is ook geschikt voor verschillende openingen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de afmetingen van jouw raam of deur.

Wat betreft design, hebben de rolhorren van KAPA Windows een stijlvol en modern uiterlijk. Het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Het gaas is bijna onzichtbaar, waardoor je vrij kunt genieten van het uitzicht terwijl de hor gesloten is.

De rolhorren van KAPA Windows zijn ook zeer gemakkelijk te gebruiken. Met hun handige oprolbare ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden geopend of gesloten en op verschillende standen worden vastgezet, zodat je de gewenste hoeveelheid luchtstroom kunt regelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame en elegante manier om insecten buiten te houden terwijl je toch geniet van de frisse lucht, dan zijn de rolhorren van KAPA Windows de perfecte oplossing. Met hun hoogwaardige materialen, stijlvol design en gemakkelijk te gebruiken systeem, bieden deze horren een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen rolhorren in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.