Vliegendeuren

Vliegendeuren

KAPA vliegendeuren -

Met onze aluminium vliegendeuren kunt u binnenshuis van het prachtige weer genieten, zonder gestoord te worden door vervelende insecten. Deze deuren worden vervaardigd in alle RAL-kleuren, zodat ze perfect passen bij uw woning en persoonlijke voorkeuren.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen voor onze vliegendeuren, waaronder kwalitatief vliegengaas van PVC en glasvezel. Daarnaast bieden we ook andere opties aan, zoals Bellavista gaas, screendoek en vliegengaas van roestvrij staal (inox). Als je huisdieren hebt, is Petscreen wellicht de beste keuze voor jou. Dit stevige gaas is bestand tegen scherpe klauwtjes. En laten we vooral niet vergeten onze honden- en kattenluikjes voor vliegendeuren te vermelden!

Om ervoor te zorgen dat onze vliegendeuren niet beschadigd raken door voeten, worden ze voorzien van een schopplaat of plint gemaakt van aluminium of volkern. Daarnaast is onze deur uitgerust met een handige luchtpomp, waardoor de deur automatisch sluit maar ook open kan blijven staan.

Als je wilt dat de vliegendeur volledig onzichtbaar blijft, bieden we ook een optie zonder horizontale greep of plint. Zo wordt de deur zo minimaal mogelijk en nauwelijks waarneembaar.

Als je graag van frisse lucht wilt genieten zonder dat je last hebt van insecten en andere beestjes, dan zijn vliegendeuren van KAPA Windows een goede keuze. Deze deuren zijn ontworpen om gemakkelijk te openen en te sluiten en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

De vliegendeuren van KAPA Windows zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Het gaas is vervaardigd van sterk en flexibel polyester, dat bestand is tegen scheuren en rafelen. Het frame is gemaakt van stevig aluminium, dat licht van gewicht is en gemakkelijk te onderhouden.

Het installeren van deze vliegendeuren is eenvoudig en kan snel worden gedaan. De deur wordt geleverd met een montagekit, waarmee je de deur gemakkelijk kunt bevestigen in de opening van jouw keuze. Het ontwerp is ook geschikt voor verschillende openingen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de afmetingen van jouw raam of deur.

Wat betreft design, hebben de vliegendeuren van KAPA Windows een stijlvol en modern uiterlijk. Het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Het gaas is bijna onzichtbaar, waardoor je vrij kunt genieten van het uitzicht terwijl de deur gesloten is.

Maar niet alleen het uiterlijk van de vliegendeuren is belangrijk, ook het gemak in het dagelijks gebruik. De vliegendeuren van KAPA Windows zijn ontworpen met het oog op gemak. De deur opent en sluit gemakkelijk en kan op verschillende standen worden vastgezet, zodat je de gewenste hoeveelheid luchtstroom kunt regelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame en elegante manier om frisse lucht binnen te laten in je woning, dan zijn de vliegendeuren van KAPA Windows de ideale oplossing. Met hun hoogwaardige materialen, stijlvol design en gemakkelijk te gebruiken systeem, bieden deze deuren een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden, ...) doorsturen? Stuur deze per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen vliegendeuren in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.