PVC ramen

PVC raam in profiel

PVC raam in profiel

Ramen zijn onmisbaar in een woning. Want naast licht zorgt een PVC raam voor warmte, stilte, kleur en veiligheid in een huis. Daarom zijn ramen zijn niet weg te denken in elke architectuur. Ten slotte bepalen ramen het uitzicht, stijl en uiterlijk van jouw gevel. Een goede keuze van jouw nieuwe ramen is daarom van vitaal belang voor jouw nieuwe woning. KAPA is jouw raamspecialist en helpt je mee om de perfecte keuze maken. Onze profielen zijn afkomstig van wereldleiders op de markt, zoals Kömmerling en VEKA. Los van de stevigheid van het raamprofiel zijn er nog belangrijke factoren, denk hier aan veiligheid (inbraakbeveiliging),  warmte- en geluidsisolatie en design.

Indien je nog informatie nodig hebt of een gratis vrijblijvende offerte op maat wenst, contacteer je ons best zo snel mogelijk. KAPA is jouw raam- en deurspecialist.

 

 

 

Wij verkopen en plaatsen PVC ramen in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.