Aluminium ramen

 

Ramen zijn onmisbaar in een woning. Want naast licht zorgt een alu raam voor warmte, stilte, kleur en veiligheid in een huis. Daarom zijn ramen zijn niet weg te denken in elke architectuur. Ten slotte bepalen ramen het uitzicht, stijl en uiterlijk van jouw gevel. Een goede keuze van jouw nieuwe ramen is daarom van vitaal belang voor jouw nieuwe woning. KAPA is jouw raamspecialist en helpt je mee om de perfecte keuze maken. Onze profielen zijn afkomstig van wereldleiders op de markt, zoals Kömmerling en Deceuninck. Los van de stevigheid van het raamprofiel zijn er nog belangrijke factoren, denk hier aan veiligheid (inbraakbeveiliging),  warmte- en geluidsisolatie en design.

WARM & FLUISTERSTIL HUIS
Dankzij de uitstekende geluids- en warmteisolatie

ONDERHOUDSCOMFORT
Onderhoudsvriendelijk
Schimmelwerend

DUURZAAMHEID & STEVIGHEID
Extreem sterk en duurzaam
Kleur- en vormvast

PERSONALISEERBAAR
Een enorm breed waaier aan kleuren, van metaaltint tot ral-kleuren
Fijne profielen die perfect zijn bij grotere ramen
Glad oppervlak of met een structuurlak
Strak en afgelijnd voor een designlook

VEILIG
Inbraakveilig door geavanceerde beveiligingssystemen

Indien je nog informatie nodig hebt of een gratis vrijblijvende offerte op maat wenst, contacteer je ons best zo snel mogelijk. KAPA is jouw raam- en deurspecialist.

 

Wij verkopen en plaatsen aluminium ramen in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.