Aluminium ramen

Aluminium Ramen

Als u op zoek bent naar ramen die moderniteit en stijl combineren met duurzaamheid en onderhoudsgemak, overweeg dan aluminium ramen van KAPA Windows. In vergelijking met PVC ramen bieden aluminium ramen een aantal unieke voordelen.

Een belangrijk verschil is dat aluminium ramen bijzonder slank en licht van gewicht zijn. Dit betekent dat ze een slankere en meer gestroomlijnde uitstraling hebben dan PVC ramen, wat vooral belangrijk is als u een modern pand heeft met strakke lijnen. Bovendien is aluminium een duurzamer materiaal dan PVC, omdat het beter bestand is tegen weersinvloeden en minder snel zal vervagen of verslijten.

Een ander voordeel van aluminium ramen is dat ze in verschillende kleuren en afwerkingen kunnen worden geproduceerd, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op de stijl van uw pand. Dit maakt aluminium ramen een populaire keuze voor moderne gebouwen, waarbij het uiterlijk net zo belangrijk is als de prestaties.

Ondanks hun slanke en lichte constructie bieden aluminium ramen uitstekende isolatie-eigenschappen, die vergelijkbaar zijn met die van PVC ramen. Dit betekent dat u kunt genieten van een betere warmte- en geluidsisolatie, waardoor uw energierekening lager kan uitvallen en uw wooncomfort hoger wordt.

Bij KAPA Windows zijn we gespecialiseerd in het produceren en installeren van hoogwaardige aluminium ramen van de hoogste kwaliteit. Onze ramen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zorgen voor een perfecte installatie van uw ramen, zodat u kunt genieten van jarenlang comfort en stijl.

Voordelen van
Alumium ramen

Slankere uitstraling

Aluminium ramen hebben een slanker profiel dan PVC ramen. Dit betekent dat ze minder opvallen en een meer gestroomlijnde uitstraling hebben, vooral in moderne gebouwen waarbij strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp belangrijk zijn.

Duurzaam

Aluminium ramen zijn van nature sterker en duurzamer dan PVC ramen. Ze zijn beter bestand tegen weersinvloeden en corrosie en hebben daardoor een langere levensduur. Dit betekent dat aluminium ramen minder snel vervangen hoeven te worden dan PVC ramen, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Kleuropties

Aluminium ramen kunnen worden geproduceerd in verschillende kleuren en afwerkingen. Dit maakt het mogelijk om de ramen perfect af te stemmen op de stijl van uw pand en uw persoonlijke smaak. PVC ramen hebben doorgaans een beperktere keuze aan kleuren en afwerkingen.

Premies

Voor de vervanging van ramen zijn er verschillende premies. In uw woning kan veel warmte verloren gaan via ramen met enkel of gewoon dubbel glas. Met betere beglazing (hoogrendementsglas) bespaart u energie én voldoet u aan de normen en verplichtingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je graag een bijlage (foto's, PDF-bestanden) doorsturen? Stuur dan deze dan per mail naar: info@kapawindows.be

Wij verkopen en plaatsen aluminium ramen in Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.